Wie kunnen bij ons terecht?

Mensen met stress en burn-out, teams, ondernemers

  • Coaching bij stress en burn-out bieden wij aan door middel van gesprekken tijdens wandelingen in de natuur.
  • Suc6coaching kan studiebegeleiding bieden, waardoor jij als student structuur en overzicht krijgt over je drukke persoonlijke leven. 
  • Door team coaching kunnen wij de werksfeer verbeteren en dus de efficiëntie van het werk. Het voorkomen van stress is een essentieel item binnen een goed samenwerkend team. Onze coach heeft veel ervaring in het coachen van (onderwijs)teams en het organiseren van workshops, teambuilding en studiedagen.
  • Suc6coaching biedt specifieke coaching voor ondernemers.
    Als ondernemer werk je hard en je maakt vaak lange dagen: je staat voortdurend “aan”.
    Suc6coaching coacht ondernemers uit Noord-Nederland die in een burn-out zijn beland of op het randje daarvan staan. Onze ervaren coach helpt jou om te voorkomen dat je “omvalt” en jouw bedrijf daarin meesleurt. De coachgesprekken met jou houdt Genardus al wandelend in de natuur. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en overleg wat jij nodig hebt om jezelf en dus jouw onderneming in control te houden.

Langdurige stress kan tot een burn-out leiden. Een burn-out die niet wordt behandeld kan tot een depressie leiden. Mensen die een burn-out hebben, zijn vaak doorzetters die te lang roofbouw op zichzelf plegen. Zij zijn meestal bijzonder dienstbaar voor anderen, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leggen de lat hoog voor zichzelf. In Nederland hebben honderdduizenden mensen een burn-out (gehad) en vooral onder jongeren stijgt dat aantal in rap tempo. Een van de oorzaken is te vinden in de moderne, complexe samenleving waar vooral jongeren in alle opzichten aan willen deelnemen.