Lukt het met je studie?

Kun jij alle ballen in de lucht houden?

Wij kunnen jou studiebegeleiding bieden, waardoor jij als student structuur en overzicht krijgt over je drukke persoonlijke leven in combinatie met het volgen van je studie.

Het leven van een scholier / student kan erg leuk zijn. Als de studie lekker loopt, als je tijd hebt voor ontspanning, vrienden, familie, uitgaan en sporten dan ben je goed bezig. De vraag is of dit allemaal lukt in de 24 uren die een dag telt. Zit je wel goed in je vel of voel je toch een zekere druk - misschien wel van je familie - om te presteren en kun je daarmee omgaan? Heb je het idee dat je overal bij betrokken moet zijn, maar dat je jezelf soms voorbij loopt? Lukt het jou om “alle ballen in de lucht te houden?”

Onze coach heeft een ruime onderwijservaring en kan jou helpen om valkuilen te omzeilen en om ritme en structuur in je leven te krijgen. Hierbij bieden wij hulp die gebaseerd is op ervaring die wij hebben opgedaan bij het coachen van studenten. Jij krijgt inzicht en houvast en die maken jouw leven daardoor overzichtelijk.